Opdrachtgevers

Drukproef zet zich voor meer dan 100% in om uw zaken te regelen. Daaruit ontstaan de goede en langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Drukproef optimaliseert de prijs-kwaliteitsverhouding zonder op de kwaliteit van het product of design in te leveren. Heldere communicatie, werken vanuit duidelijke afspraken en realiteitszin zijn onze basisprincipes. Hieronder vindt u een selectie van onze opdrachtgevers met wie wij reeds een langdurige relatie onderhouden.

Proefdiervrij

proefdiervrij

Proefdiervrij zet zich in voor een toekomst zonder proefdieren. Dat doen we met hart en ziel, in de wetenschap dat er steeds meer technieken beschikbaar komen die onderzoek op proefdieren onnodig maken.

Hogeschool Rotterdam

hogeschool rotterdam

Het profiel van Hogeschool Rotterdam kenmerkt zich door een sterke focus op de kwaliteit van onze bacheloropleidingen, een sterke regionale gerichtheid en ons specifieke Rotterdams Onderwijs Model (ROM).

XD designers

xd designers

XD designers biedt oplossingen in vormgeving, zowel ruimtelijk, grafisch als voor het web. Ons full-service ontwerpbureau is kleinschalig, opgericht in 1998 en gevestigd in Delft.

Caravanbedrijf Duijndam Delft

dd caravans campers

Wij streven ernaar in de toekomst nog steeds tot de beste caravanbedrijven van Nederland te behoren, een bedrijf te zijn dat vernieuwend bezig is en als voorbeeld kan dienen voor de bedrijven binnen onze branche.

Vast in Vorm

vastinvorm

Wij vertalen na overleg wensen in een grafisch ontwerp, zoeken naar een evenwicht tussen eigentijds en tijdloos, praktisch toepasbaar. Zo ontwikkelen wij o.a. huisstijlen, boeken, brochures, (advertentie) campagnes en periodieken voor nationale en internationale, grote en kleine bedrijven.

Roerade Fietsen

roerade

Met onze ruime vestiging in Rotterdam-Prins Alexander kunnen wij u snel voorzien van fietsen, onderdelen en accessoires voor de fiets. Ook hebben wij een professionele werkplaats. Wij hechten veel waarde aan aandacht voor u, als klant.

Rosenmullers O & C

rosenmullers

Wij versterken uw verhaal! Op de manier die bij u past. Dit kan op legio manieren, bijvoorbeeld via een spraakmakende campagne, een heldere website of een spetterend evenement. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, heldere communicatie, strakke planning en regelmatige terugkoppeling.

Seher

seher

Een Batenburg Techniek onderneming
Waarde toevoegen als schakel tussen klant en fabrikant. Méér voor u betekenen dan alleen maar snelle levering uit voorraad. Daar ligt onze kracht. Met onze technische kennis bedenken wij met u en onze leverancier passende oplossingen bij ieder technisch vraagstuk.

VO-raad

voraad

De VO-raad is een vereniging van 334 schoolbesturen en ruim 600 scholen in het voortgezet onderwijs. Het doel van de VO-raad is om de onderwijskwaliteit te bevorderen en scholen te ondersteunen bij de ontwikkeling van het onderwijs voor 1 miljoen leerlingen.

Panasonic Biomedical

panasonic

Including technology that spans preservation, incubation, sterilisation and healthcare, Panasonic’s biomedical equipment features world-class, high-quality medical and laboratory equipment – backed by more than 40 years’ experience in the sector.

DSM Food Specialties

dsm

DSM Food Specialties is a leading global manufacturer of food enzymes, cultures, savory ingredients and other specialties for the food and beverage industries. DSM’s advanced ingredients make a considerable contribution to the success of the world’s favorite food brands for the dairy, baking, fruit juice, beer, wine and savory segments.

BUREAUBAS

bureaubas

BUREAUBAS is een full service grafisch ontwerpbureau gespecialiseerd in huisstijl- en website ontwerp, drukwerk en licensed stationery. Vanuit Nieuw Vennep (Haarlemmermeer) werkt BUREAUBAS samen met een klein team van ervaren professionals aan creatieve oplossingen voor elke grafische uiting.

Zorgbelang Noord-Holland

zorg belang

Zorgbelang Noord-Holland wil dat de belangen van de individuele zorgvrager de basis vormen van het individuele zorgproces. Wij willen ook dat de collectieve belangen van zorgvragers, mantelzorgers en informele zorgverleners de basis vormen van beleid in de zorg.