Over Drukproef

Complete drukwerktrajecten

Drukproef heeft 28 jaar ervaring in de grafische industrie. Als grafisch intermediair regisseert Drukproef complete drukwerktrajecten. Hierbij staan ontzorgen en het vinden van kwalitatief goede en scherp geprijsde producten centraal.

Advies en begeleiding

Het is ook mogelijk om u tijdens het drukproces te begeleiden en samen te werken met uw organisatie of bureau. Onze focus ligt dan op het optimaliseren van de prijs-kwaliteitverhouding zonder op de kwaliteit van het product of design in te leveren.

Grafisch ontwerp

Drukproef werkt samen met diverse ontwerpbureaus, drukkerijen en fotografen en is zo in staat om klanten in ieder segment te voorzien in hun behoeften. Door goed te luisteren en actief mee te denken zetten wij uw vraag om in een grafisch ontwerp en het gewenste eindresultaat.

100% en meer

Drukproef zet zich voor meer dan 100% in om uw zaken te regelen. Wij houden van heldere communicatie en werken vanuit duidelijke afspraken en realiteitszin. Zo krijgen wij veel voor elkaar en verrassen wij u telkens weer. Bent u nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op en stel uw vraag. Wij regelen het voor u!